Nycklar

Energikoder uppgraderar jorden och vårt DNA.

Vi återfinner nycklar och koder som vi har gömt för länge sedan, för att nu hämta tillbaka. 🔑 Nycklar som låser upp minnen och egenskaper som gör mänskligheten fri från den ridå och illusion av att vara skyldiga andra mäktiga människor för att leva på en fri jord, också skyldigheten till att följa lagar och regler inom religioner och samhällsstrukturer.. som har programmerat oss att separera oss från varandra. 

När egentligen dom enda lagarna vi har är dom universella lagarna. 🌺

🌺 Det kan låta konstigt då vi lever i en värld av kaos just nu, men ur kaoset kommer ordning. Inte från mer kontroll som regeringen försöker med, utan från fallet av obalanser i energierna. ☯️ Vi är Kärleksvarelser och när varje människa öppnar sina ögonen och vågar höja sin röst att vi vill ha tillbaka godheten och medmänskligheten igen, kan vi tillsammans bygga det nya. Balans och harmoni kommer att infinna sig. Även moder Gaia är i uppror just nu. 

Mörkret har styrt länge, dom gör allt för att skapa nya strategier för att skrämmas och att uppehålla vårt fokus på allt annat, så att vi inte ska se sanningen. Samt trötta ut oss. Vem är inte helt slut?

Du som har levt i en destruktivt relation kan säkert se liknande tecken. Men nu stärks vi mer och mer för varje dag. Våra gamla ytliga bekymmer från egot är ett minne blott. Vi vet att vi är mer än bara vårt namn, arbetstitel eller ”status”

Vi är ljusvarelser. ✨ Här under den mest episka tiden, för att bringa ljus, lugn och hopp till våra familjer och vänner under övergången från den gamla världen till den nya ursprungliga jorden.

Citat från Lejonkungen: Glöm inte vem du är. 🦁

Bilder @david_x_tribe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s