Blogg

How are the Pleiadians? 🌟

The Pleiades is in the 7th dimension and 7th density, and Pleiadians can experience 12th dimension and higher. Pleiadians can adapt to any dimension they travel to.

When we choose to mix with another race we take our vibration down to be able to blend with another. We still have access to the Higher Vibration as well as communication with all at Home. We hold that place in Consciousness while allowing life in the human or other race to be assisted. This is why we comes.

Singing and dancing are high on our list. Everyone sings and dances. It brings great Joy and it is something we have tried to bring to other planets. Many of your cultures on earth are inspired by our colorful music and singing.

Pleiadians are telepathic with each other and all beings, and speak Light Language among family and friends.

Pleiadians choose to incarnate completely as humans for the experience of soul growth and to assist in raising the vibration of the planet towards a Galactic Federation-planned ascension. They experiences all of the pain and tragedy that all humans do. They chose to forget who they are.

Soon We Will Unite Once More And All Of You Will Return To Experience The Joy You Had As Children In Timelessness.

Vägra sociala medier

Påminner mig själv om det som är viktigt.

Jag tog bort Facebook i 2 års tid och raderade även hela mitt Instagramkonto under pandemin 2020-2022. Det var givande att få uppleva detta och också att se utifrån hur andra påverkades av social medier. Jag var redan ganska medveten om mitt och andras mobilberoende. Men det var ändå utmanade och ögonöppnande.
Innan jag tog beslutet byggde hjärnan upp betydligt mycket högre murar för mig än vad det faktiskt var i verkligheten. Jag märkte att jag klarade mig utan sociala medier väldigt bra. Det krävs en stark motivation att genomför detta. Från att bli serverad allt genom att bara skrolla på mobilen till att vilja hitta andra intressen, kreativa sätt att känna samhörighet och stimulans på. Men också acceptansen att vara i pauserna där i mellan, tristessen/lugnet innan någon ny impuls ger en den nya riktningen. Har man använt sociala medier som flykt, så möter du även dina tankar och känslor på ett ännu mer närvarande och kraftfullt sätt. Du kommer närmare dig själv på alla vis vilket är så utvecklade.

Något jag saknade under denna paus var att se vilka som gifte sig, skaffade barn med mera. Det förväntas att en själv är inne på sociala medier varje dag och kollar i flödet. Så ibland kunde jag missa events, födelsedagar och inbjudningar. Det var helt ofarligt också, men jag hade svårare att minnas födelsedagar och hitta events utanför FB. Sen var mycket kanske stängt på paus på grund av pandemin och jag hade fullt upp med mitt uppvaknande och att skriva klart min kurs så det fanns inte så mycket att missa. Jag önskar bara att vi skapar nya alternativ och vägar nu, för att inte låsa in oss själva i beroendet av tekniken. Det jag skulle vilja bygga vidare på är intresset att skapa andra sätt att sprida information på, så att fler kanske vill minska sin tid på sociala medier. Flera av oss läser inte tidningen idag ex, men tänk om man kunde få ut ett månadsblad på annonser för länets aktiviteter? Som uppmuntrade till fler fysiska träffar utan skärmar, där vi likasinnade kan mötas. Ett enkelt pappersblad med kul aktiviteter. Inget eliten hade velat haha, men något som säkert lätt skulle kunna skapas. Jag kom att tänka på tidningen Free som ett exempel, tänk om man kunde samarbeta med dom. Eller att vi bara var några stycken som hjälptes åt och sedan kunde vi som är intresserade hämta informationsbladet på olika upphämtningsplatser. Det gäller såklart att rätt människor är ansvariga för detta också, men då skulle vi slippa censureringar, algoritmer och även få anmäla oss lite mer privat till events.. Jag uppskattar inte själv att alla vet vilka aktiviteter jag går på.
Om du vet redan skapade lösningar på detta hör gärna av dig till mig! 🙂

”Snabbskräp”
En annan tanke jag tänk på är att idag när jag får meddelanden på sociala medier ”snabbskräp” som jag kallar det, skickat till mig på DM kan jag ibland undra om denna som skickade detta kommer att minnas var det var han/hon delade 5 minuter senare när den fortsätter att skrolla, eller till och med 1 minut senare? Och om det fortfarande då känns relevant? Vi är redan överväldigade av mail och meddelanden, hur vet jag om meddelandet som plingar i min telefon är en fråga efter något viktigt eller en papegoja som sjunger på FB? 😉
Kan vi påminna varandra att kommunicera medvetet på nätet på något sätt. Mycket av detta stör mitt nervsystem och vardag. Detta vill jag samtidigt själv också bli bättre på. Medvetenhet online.
Jag känner även av stressen att alltid vara tillgänglig 24/7 eller förväntningen om jag har öppnat ett meddelande, så ska jag svara på det direkt. Det är mänskligt att glömma att svara på ett meddelande, i mitt fall har det inte att göra med att jag ghostar någon haha, bara ett väldigt dåligt korttidsminne.
Jag tror också att det såklart finns teknik som redan finns eller kan skapas utan denna 5G strålning vi utsätts för.

Sista tankarna ~ Jag har även lyssnat en del på Anders Hansen. Han berättade i en podd om ett experiment man gjort på människor. Två personer sitter vid ett bord. Den ena får block och penna framför sig och den andre en mobil framför sig. Den med block och penna upplevde samtalet som intressant, medans den med telefonen framför sig upplevde samtalet som tråkigt TROTTS att ingen av dom rörde vid föremålen.
Detta bevisar åter igen Zombiefenomenet kring hur vårt samhälle har formats idag av skärmarna och att vi är mer avtrubbade. Det känns fullt rimligt att vi skulle älska våra medmänniskor mer om vi faktiskt kollade upp mer och visade att vi såg varandra. I See you!

Jag vill självklart alltid se världen på sett sätt som att glaset är halvfullt istället för halvtomt, men med det hoppas jag också att människor känner sig nyfikna till att följa sin inre vägledning ännu mer. Vad är det naturliga i framtiden, kanske inte vad som normaliseras och framstår som normalt i framtiden.

Dokumentären som drog igång dessa tankar igen hittar du HÄR.

Har även skickat efter boken, 10 skäl att radera dina sociala medier genast.

Får se vilka insikter jag landar i efter att ha läst den.
Hoppas du får en fantastisk vecka!

Happy Easter

Jag har känt mig lite mätt på astrologi, energier, nyheter, uppdateringar med mera det sista, även om jag minst sagt känner av energiskifterna!
I början fick jag en sådan adrenalinkick av allt under uppvaknandet, men just nu känns det mer som att det trubbar av en, kanske har även fler av oss vant sig och att detta är den nya vardagen. Det finns nya intryck att sortera och prioritera, framför allt på insidan av oss själva. Energierna förändras oavsett precis som livet, vi får helt enkelt bara åka med. 
Just nu jobbar jag mer på plats. Jag undervisar i Chakrasystemet där vi läker och balanserar, samt skickar jag healing och har gruppsamtal med deltagarna. Egentligen vill jag väldigt gärna resa runt mer, men eftersom allting synkroniserar så bra så litar jag på att jag är exakt där jag ska vara och att det finns en tid längre fram för varmare arbete
.
Sverige är en av dom tuffaste platserna att vara på, det är därför vi är här.

Det pågår fortfarande konflikter och undran inom mig vem jag är o hur ska jag presentera mig nu? Snart är det dags för mig att enbart stå i en värld, men jag låter det ske organiskt. Jag ska ge det lite tid till att låta fler förstå vad det är som händer innan, då det kommer ge en större effekt och vägledning till andra i min omgivning.
Jag har alltid varit annorlunda bland andra, men kunnat skifta och umgås med allt och alla oavsett intressen och värderingar. Jag trivs med olika människor som stimulerar mig och ser världen ur olika perspektiv. Skulle jag skifta helt, hade många runt om mig mer sett det som något okänt och obegripligt. Men om jag tålmodigt introducerar mer information, lösningar och visar ett annat liv att leva kommer jag inte att upplevas lika främmande. Även om andra inte är redo att göra lika stora förändringar än, så vet andra vem jag är, var jag är på väg och det kan skapa motivation till att följa ljuset och fortsätta framåt. Inget är svart eller vitt, vi måste inte vara bara det ena eller det andra. ❤ och helt ärligt är det lite läskigt att kliva upp ytterligare i dimension
. Än så länge tror jag fortfarande på att vi måste spränga inifrån och ut i samhället med vårat ljus. Det kan fortfarande vara väldigt effektivt att ha ett Matrixjobb, där vi verkar ut efter bästa förmåga och ett mer dolt mission vid sidan av. Jag blir själv överlycklig när någon likasinnad säger att dom jobbar på vårdcentralen, som busschaufför, socionom, vakt med mera, vi kan göra skillnad för väldigt många av våra kollegor och kunder!

Jag är här för att förändra världen och för att hjälpa människorna i uppstigningen till högre dimensioner.
Det är högsta prioriteringen. Jag försöker släppa alla yttre krav och förväntningar från människor som inte förstår.
Min andra valda prioritering är att min familj och människor i min närhet mår bra. Vilket dom inte göra. Istället för att fortsätta så som jag gjorde förr, då jag trodde att det gick snabbast och enklast att göra allt åt alla andra, så börjar jag nu i stället att lära ut redskap och tekniker som dom själva kan göra. Detta är betydligt snabbar och mer effektivt och jag lägger över ansvaret tillbaka till deras knä, så att dom i sin egen takt och fria vilja kan välja om dom vill ha en förändring eller inte, samt även själva kan lära ut till andra efter att dom har lärt sig nya och egna tekniker från sin resa.  
Jobba passivt med händerna på ryggen helt enkelt. Plus att skicka vidare kunskapen.
För att vi ska hålla länge och som i mitt fall inte bränna ut mig mer, är detta den tekniken som fungerar för mig.

Därmed är jag alltså inte här för att passa in – vill inte på något sätt försöka att eftersträva att klara av ekorrhjulet, skapa perfekta sociala mediaplattformar eller ”äta medicin för att vara normal.” Jag är inte här för att passa in, jag är här för att förändra.
OCH även öppen för att själv ta emot kärlek och lärdomar från mina systrar och bröder, så att jag utvecklas och förändras ännu mer på ett bra sätt. Vi är här samtidigt för en anledning.


Det som också är häftigt är att ibland kan saker som jag själv inte klarar av ändå vara något jag kan hjälpa någon annan med. Ens idéer kanske inte passar i mitt livspussel, men kan vara en superlösning för någon annan.
Eller om människan inte vill ha en massa råd, kan man i stället ställa frågor som inte hotar egot, utan boostar hjärtat.
Till exempel, – Om du skulle lyckats, hur hade det känts då? (På så vis hittar vi frekvensen vi vill åt och kan skruva upp den. )
Om din inre kritiker hade tagit semester, hur hade du levt och sett på dig själv då?

Om din bästa vän var i den sitsen, vad hade du gett för råd till han/henne då?
Hjälper den tanken dig?

Vad skulle du behöva för att känna dig trygg just i denna stund? Vilket grundbehov kan du förse dig med?

Lite av alla tankar som snurrar.
Har du funnit ditt mission eller något du kan ge till världen som ger dig energi och mening? 🙂

Läkning av tidigare liv regression

I början på Mars var jag med i en sejd där vi reste med hjälp av trumman till tidigare liv. Där skulle jag hämta hem ett eller flera liv av mig själv som på något sätt påverkar mig idag. Resan var kraftfull och jag fick till mig stark och tydlig medial information innan vi ens hade börjat färdas iväg.
Livet handlade om mig då jag i tidigare liv också var kvinna.
Jag hör barnskrik, där barnen skriker ”Maaammmmma”
I detta liv tog männen mina älskade barn ifrån mig, jag vet att jag var heligt arg och ursinnig, denna ilskan slog sedan över till obotlig sorg och i byn sas det om mig: ”Hon har blivit tokig.”
Vilket menades med att jag aldrig mer blev mig själv igen utan tappade verklighets fästet.
Under denna traumatiska händelse och färd hör jag sedan medialt mina själabarn komma och trösta mig och säga :Mamma, mamma allt är lugnt vi är här, vi är här med dig igen.”
Min fysiska kropp skakade av ilska och tårarna strömmade ner, dom övergick till tårar från den obotliga sorgen och sedan mjuknade kroppen och hjärtat när jag kände att mina fina älskade barn nu är med mig och dom mår bra! Min själ i detta liv fick äntligen ro.

Detta var lite kortfattat om det jag upplevde i resan, jag upplevde även andra liv och detaljer också som jag kanske delar en annan gång.
Väl hemma hos mig igen börjar jag att få upp ett väldigt stort intresse för Schamanistiskt barnafödande, kvinnans historia kring moderskap, ceremonier och naturligt födande, även kollat på extremt många förlossnings videos… Ja ni fattar.
Jag har alltså hela denna månaden varit superfokuserad och intresserade kring detta och varit som i en liten magi och bebisbubbla.
Detta är inte i syfte för att själv skaffa barn just nu, men jag vill bara dela denna otroliga och kraftfulla händelse om hur starkt våra andra liv påverkar oss.
Shadow work är något verkligt och har en stor och viktiga betydelse nu i uppstigningen.
Tänk om du har kämpat med att komma över något precis som jag eller inte ens är medveten om att du har en blockering, sedan kan gå tillbaka och läka dig själv på detta sätt med hjälp och stöd från andra.

Jag är färdig med denna utbildning till sommaren och det är en sån lyx att få ha någon annan som håller mig i detta för en stund. Men jag har som ni kanske redan vet kunskaper i healing och tidigare liv sedan innan. Så är du intresserad och vill arbeta med något likande, hör av dig till mig eller ta kontakt med någon annan kunnig kvinna eller man om du känner att du vill bli mer fri. Jag rekommenderar det starkt!

I Matrix försöker jag bara acceptera snön och dom sista vinterspåren. Vi är så nära nu till våren på riktigt!
Njuter av sista dagarna med brasan.
Njuter av att se hunden rulla sig gött i sista snön.
Njuter av blommorna som äntligen börjar öppna sig och titta fram.
Vårsoolen!
Och 1 April blir det ett vårdopp i sjön igen. Känner mig taggad!

Jag märker också att ju mer jag aktiveras/utvecklas, desto svårare är det att navigera i den gamla världen.
Jag har mer kunskap och förståelse, men jag upplever matrix som knäppare och knäppare.
Samtidigt upplever jag att jag träffar mer likasinnade människor och blir mer uppmärksam på min omgivning där familj och vissa vänner äntligen börjar ställa lite nyfikna frågor och ifrågasätta allt som har hänt. Uppenbarligen så börjar sjusovarena att sträcka på sig och vakna nu också 😉 Men här märker jag att det är ingen idé att stressa dom, pusha med info utan dom gör det låånsamt haha, på sitt sätt.
Men min insikt just nu och mina styrkeord när det är som jobbigast är:

– Jag är inte här för att passa in. Jag är här för att förändra.

Sänder ljus och kärlek till dig, Kram!

Sejden

Jag reser med kraften, med sejdstaven och med min fylgia. Tillsammans med trumman och sången.
Kallar hem själsfragment från tidigare liv.
Shamanismen är en del av mig som ständigt kallat på mig, i naturmedicinen, healingen, teatern och yrket inom vården, att se att vi alla är lika men ändå olika. Det inre kallet att minnas vem jag är och vad meningen i mitt liv är här på jorden.
Är så tacksam för mina skogssystrar och skogsbröder samt modet inom mig att våga se inåt.

Boka healing eller Kurs

Vi hade en energiportal 22/2 2023
Men den tog tag i mig och sambon idag istället. Ligger däckade båda två. ❤️

Idag skriver jag klart det sista för halschakrat. Så tacksam att få hålla denna kurs Regnbågsbron, hur den skapas och omformas varje gång efter deltagarnas unika energier och utvecklingskurva.

Från hjärtats energi som är bron mellan de lägre chakrana till dem högre, så ska vi sen alltså gå in i att kommunicera via halschakrat.

Kanske vill du också uppleva denna kurs online eller på plats?
Du lär dig mer om dig själv.
Gör en inre resa från att du kom till jorden fram tills den du är idag.
Vi röjer undan hinder som står i din väg, ökar självförtroendet och flätar samman ett ljusnätverk mellan er deltagare och stärker er intuition.
För det fungerar som så, när du läker något i dig i gruppen hjälper du också andra att samtidigt läka ut det hos sig själv.
Du läker också 7 generationer fram i ledet, samt 7 generationer bak i ledet av din släkt.
Du får kraftfulla verktyg under 7 månaders tid. ❤️
Istället för att se fel och brister, så lyfter vi fram dig. Så att du älskar dig själv mer.
Regnbågsbron är en plats eller ett tillstånd kan man säga. Där du är fullständigt hel och sann mot sig själv.

Låter detta intressant hör gärna av dig.
Vill du testa på distanshealing från mig som också är en del av kursen är du varmt välkommen att boka en tid via DM.
Jag är utbildad Reiki Master lll, studerat 2,5 år på Naturmedicinska Akademin och älskar att få transformera energier hos andra, vilket jag har gjort sen jag var liten.
Kram