Alkemist


Jag guidar människor mellan världarna. Genom mina trauman har jag lärt mig att vandra från mörker till ljus och att transformera ljuset. Jag kan vägen utan och innan nu. I kärleken är jag alltid trygg. Som när jag var barn i barndomshemmet och lekte. Blundandes kunde jag ta mig genom hela huset, jag visste var varje trappsteg var, tröskel, dörrkarm och besticklåda fanns. Jag kunde det utan och innan för att det var mitt hem.
På samma vis har jag nu lärt känna mig själv, stärkt mig själv och nu är jag hel.
Home is within me 🙏

Att transformera mörkret är att bli medveten. Med medvetenheten är jag min egna skapare. Jag kan skapa vad som helst inom mig.
Välja precis vilken frekvens som helst. Det jag ser/känner/lägger märket till väljer jag sen att forma om till något annat.
Fysiskt kan kroppen då skapa skakningar, ryckningar, ljus och nya känslor då energi rör sig i kroppen. Här gäller det att vara modig och möta allt det som transformeras inom oss, att vara öppen för det nya och släppa taget om det gamla. Vi växer och förändras hela tiden precis som naturen. Förändring är vårat naturliga tillstånd. Låsningar är stagnation.
Att vara i flöde är att vara i något utan motstånd, men med vårat mind styra det som med en konsol.
Ibland sker resan som kraftfullast inom oss, som ett vattenfall. Och ibland upplever vi resan utanför oss som kraftfulla vågor.
Att vara i flöde handlar om att kunna slappna av precis som när man surfar. Du behöver vara mjuk i knäna och i kroppen för att kunna balansera, böja och stabilisera i perfekt rätt ögonblick.
Detta är något man intuitivt lär dig på vägen.
Något som barn är våra största läromästare i. När dom faller tillåter dom sig att falla, när dom gråter tillåter dom sig att gråta, när dom läker är det något som sker automatiskt med full tillit och lätthet och dom vet inget annat än att vara livet själva.
Livskraften flödar genom oss, runt om oss och på alla sidor.
Det enda vi behöver göra är att andas och även den andningen föds vi med naturligt.
Vi behöver aldrig sträva efter att bli något, det i sig är också motstånd. Vi behöver mer eller mindre som vuxna skala bort.
Inte luta oss mot någon eller något, vi behöver luta oss in i oss själva.
Ingen annan kraftfull healer, partner, högutbildad läkare kan läka dig, utan att du tillåter dig själv att koppla tillbaka dig själv till livet.
Det är endast livet och själen som skapar kraften till att expandera och växa. Precis som naturen. Du är din egna näring, sol och kärlek. Du är hel när du fullständigt, ärligt och närvarande möter dig själv i acceptans.
Meditation behöver därför inte vara att vi sitter i lotusställning och blundar. Meditation är att vara i sinnesnärvaro med sig själv och allt du är. Och du är allt! Du är både ljus och mörker, glädje och ilska, stillhet och stigande.
Du är din egen gud och gudinna och du behöver se och bemöta dig själv med samma ovillkorliga kärlek och trygghet som en förälder. Tillåtande, förlåtande, reflekterande och nyfiken på allt som sker i ögonblicket.
Tacka dig själv för att du är du.
Hela Livet är ett enda energiarbete, för att vi ska kunna expandera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s