Läkning av tidigare liv regression

I början på Mars var jag med i en sejd där vi reste med hjälp av trumman till tidigare liv. Där skulle jag hämta hem ett eller flera liv av mig själv som på något sätt påverkar mig idag. Resan var kraftfull och jag fick till mig stark och tydlig medial information innan vi ens hade börjat färdas iväg.
Livet handlade om mig då jag i tidigare liv också var kvinna.
Jag hör barnskrik, där barnen skriker ”Maaammmmma”
I detta liv tog männen mina älskade barn ifrån mig, jag vet att jag var heligt arg och ursinnig, denna ilskan slog sedan över till obotlig sorg och i byn sas det om mig: ”Hon har blivit tokig.”
Vilket menades med att jag aldrig mer blev mig själv igen utan tappade verklighets fästet.
Under denna traumatiska händelse och färd hör jag sedan medialt mina själabarn komma och trösta mig och säga :Mamma, mamma allt är lugnt vi är här, vi är här med dig igen.”
Min fysiska kropp skakade av ilska och tårarna strömmade ner, dom övergick till tårar från den obotliga sorgen och sedan mjuknade kroppen och hjärtat när jag kände att mina fina älskade barn nu är med mig och dom mår bra! Min själ i detta liv fick äntligen ro.

Detta var lite kortfattat om det jag upplevde i resan, jag upplevde även andra liv och detaljer också som jag kanske delar en annan gång.
Väl hemma hos mig igen börjar jag att få upp ett väldigt stort intresse för Schamanistiskt barnafödande, kvinnans historia kring moderskap, ceremonier och naturligt födande, även kollat på extremt många förlossnings videos… Ja ni fattar.
Jag har alltså hela denna månaden varit superfokuserad och intresserade kring detta och varit som i en liten magi och bebisbubbla.
Detta är inte i syfte för att själv skaffa barn just nu, men jag vill bara dela denna otroliga och kraftfulla händelse om hur starkt våra andra liv påverkar oss.
Shadow work är något verkligt och har en stor och viktiga betydelse nu i uppstigningen.
Tänk om du har kämpat med att komma över något precis som jag eller inte ens är medveten om att du har en blockering, sedan kan gå tillbaka och läka dig själv på detta sätt med hjälp och stöd från andra.

Jag är färdig med denna utbildning till sommaren och det är en sån lyx att få ha någon annan som håller mig i detta för en stund. Men jag har som ni kanske redan vet kunskaper i healing och tidigare liv sedan innan. Så är du intresserad och vill arbeta med något likande, hör av dig till mig eller ta kontakt med någon annan kunnig kvinna eller man om du känner att du vill bli mer fri. Jag rekommenderar det starkt!

I Matrix försöker jag bara acceptera snön och dom sista vinterspåren. Vi är så nära nu till våren på riktigt!
Njuter av sista dagarna med brasan.
Njuter av att se hunden rulla sig gött i sista snön.
Njuter av blommorna som äntligen börjar öppna sig och titta fram.
Vårsoolen!
Och 1 April blir det ett vårdopp i sjön igen. Känner mig taggad!

Jag märker också att ju mer jag aktiveras/utvecklas, desto svårare är det att navigera i den gamla världen.
Jag har mer kunskap och förståelse, men jag upplever matrix som knäppare och knäppare.
Samtidigt upplever jag att jag träffar mer likasinnade människor och blir mer uppmärksam på min omgivning där familj och vissa vänner äntligen börjar ställa lite nyfikna frågor och ifrågasätta allt som har hänt. Uppenbarligen så börjar sjusovarena att sträcka på sig och vakna nu också 😉 Men här märker jag att det är ingen idé att stressa dom, pusha med info utan dom gör det låånsamt haha, på sitt sätt.
Men min insikt just nu och mina styrkeord när det är som jobbigast är:

– Jag är inte här för att passa in. Jag är här för att förändra.

Sänder ljus och kärlek till dig, Kram!