Tinkturer och kroppsvård

Mitt skapande är verkligen något som kommer i vågor. Jag liknar mitt fysiska skapande nästan som Ketchupeffekten haha. Det händer ingenting under flera dagar, ibland veckor och sen vips så sker flera saker i ett flöde på mindre än några timmar. Känslan är helt underbar!

Idag blev det tinkturer av Svenskdroppar för att stärka immunförsvaret, Mariatistel som renar levern och en intuitiv blandning på fläderbär som ska vara febersänkande, tillsammans med maskrosblomma jag torkat som ska vara bra vid värk bland annat. Det hälldes ner i en liten burk i brist på alkohol.
Men visst är det kul att skapa! Jag längtar framför allt tills jag får testa den sistnämnda tinkturen och se hur den blir.

I mina gömmor hittade jag en olja jag skapat i höstas av rosmarin och koriander från trädgården. Den hälldes nu upp i flaska och ställdes i badrummet för att användas och njutas av i vintermörkret efter en varm dusch.

Sista bilden är på en rumsprej som jag skapade av olika dofter, vatten och en skvätt alkohol för att dom eteriska oljorna skulle kunna blanda sig bra med vattnet. Den luktar fantastisk! Och eftersom att den är giftfri så kan den även användas som Body mist på kroppen.

Anledningen till min kreativitet idag var nog för att jag vaknade och kände en sådan frustration över att mitt liv och energi bara loopar här i Matrix. Även när jag drömmer upplever jag ibland att jag känner mig fast i energierna där. Eller så är det guiderna som om och om ingen försöker att påminna mig om något jag hela tiden glömmer bort när jag vaknar.

Tänk om vi kan skapa ett hem som är så högfrekvent att våra fysiska kroppar alltid är stämda, i balans och uppladdade? Genom att ta hjälp av dom högsta frekvenserna från musik, blessings, kristaller, kanaliserad dans och sång med mera.

Jag vill verkligen luta mig in mot livet detta år och ha tillit till att jag kan skapa magi vart jag än går genom att vara i hjärtenergin. Jag välkomnar varmt mera synkronisiteter och tillgång till flera av mina förmågor. 🙏