Delat från – Ljusvarelser genom Orakel Sara

”Ni går nu in i den tredje och sista fasen i bildandet av Er nya ljuskroppsfrekvens. Förändringarna som sker i Er är otroligt finstämda, och kan därför nå djupare än vanligt vid ljusfrekvenshöjningar. Ni får inte bara ta emot ljuset i Era ljuskroppar utan Ni får även ta emot Er själva på ett helt nytt plan ✨🌍💛🧡❤️🙏❤️🧡💛🌍✨

Gamla gömda minnen i Era vrår lyses upp av de finfrekventa milda kärleksfulla ljusstrålarna. Minnen Ni trodde att Ni hade glömt. De lockas fram ur vrårna, och läker gamla delar av Er själva. Och i denna process får Ni nu på ett helt nytt plan ta emot Er själva.

Ni blir djupare, helare, klarare och mera omfångsrika i Er kraft – i omvälvandet av att få tillbaka dessa saknade delar av Er själva.

Bli inte förvånade om det kan skava inuti Er när det gamla skräpet kryper fram i ljuset. Det vill ge sig tillkänna – och få kännas – för att förvandlas tillbaka till den hela del av Er som det en gång var. Så att Ni återförs i Ert eget ljus – läkta och hela. Utan de inre dammråttorna liggandes och samla ännu mera damm i sina vrår där de grumlar Ert eget beteende, Er hälsa, Era känslor och Era själsfrekvenser.

Nu är det storstädning på gång! En sista tredje fas i den nya ljuskroppens frekvenshöjning som kulminerar den 22/11, då Era ljuskroppar slutligen höjs och kopplas samman med Moder Gaias förlängda ljuskropp in i en helt ny frekvens. Ni blir då ett med varandra – in i Den Nya Tidens Ljus på ett ännu högre plan.

Till hjälp har Ni alla Era guider och Universums hjälp. Energierna är finfrekventa och kärleksfulla. Mjuka men med små överraskningsmoment i sig till Er.

Då dessa finfrekventa kärleksfulla ljusfrekvenser når så djupt in i Era gömda vrår, lyser de upp det som Ni är i mest behov av att bli av med – det som inte längre får någon plats i Er i och med den nya förhöjda ljuskroppsfrekvensen.

Detta kan – förutom att väcka olika minnen i Er – också skapa viss förvirring och irritation. När Ni alla samtidigt är i så specifika inre processer, kanske energierna hos andra inte känns igen. Eller annars känns de just igen, och skaver i Era inre nu upplysta vrår.

Se detta som en del av Er egen – och andras – utrensning. Och se även över Era egna gränser till andra, samt Era förväntningar på dem. Kanske har Ni varit alltför toleranta gentemot andra vad gäller vissa beteenden? Kanske behöver Ni göra Era egna gränser tydligare?

Här kan det finnas justeringar att upptäcka som behöver göras när gammalt skräp i Er väcks till liv och dras ut i ljuset.

Det kan ha hållit delar av Er egen energi dämpad, som nu vaknar till liv och frigör Er på nya sätt. Den nya frigörelsen av gammalt skräp, kan också frigöra Er gentemot olika personer, situationer, sammanhang eller roller, som Ni av gammal vana halkat in i om och om igen.

Vad är det som vill frigöras därinne? Vad är det som dras ut i ljuset och lämna Er? Känn det, se det, erkänn det och låt det sedan få transformeras fritt i Er.

Låt allt detta ske. Ni är i den tredje och sista fasen av ljuskroppsfrekvensens höjning – den sista och kanske den svåraste.

Ta samtidigt emot all hjälp som Moder Gaias Inre ljusvarelser ger Er. De står även redo att ta emot Er i den sammansmältning som sker mellan Er egen ljuskropp och Moder Gaias förlängda ljuskropp den 221122 – fullbordandets dag.

Då skapas en helt ny förutsättning för Er fortsatta framtid tillsammans uppstår.

Så stå på Er alla Ni ljusvarelser! Vik inte ifrån Ert eget ljus. Dämpa det inte utan sprid det.

Var viss om att det lyser upp allting som behövs – i Er egen och mänsklighetens läkning och uppvaknande, i det som är Den Nya Tidens hoppfulla ljusa framtid.

Vi omfamnar Er med kärlek och ljus. Och Vi välkomnar Er in i det nya lugn som är Den Nya Tidens frekvens.

Moder Gaia och Agarthas Inre Ljusvarelser genom Orakel Sara”
✨🌍💛🧡❤️🙏❤️🧡💛🌍✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s