Lodjuret budskap

Fick till mig Lodjuret idag. ”Lynx på latin som betyder lysa.”
Enligt gammal folktro skulle lodjurets päls lysa i mörkret.

Lodjur. Intuition. Låt den feminina kraften leda den maskulina nu. Arbeta aktivt för en bättre tillvaro. Erkänn din andlighet. Du är satt här att upplysa andra genom din andlighet. Högre inspiration och kreativitet.

Enligt solöga står det även – LO
Stå stark i din egen visdom. Min gåva till dig är att inspirera andra. Du inspirerar andra när du själv skrider till handling. Så fundera inte på det, sluta upp att vänta – nu är det bästa tillfället – manifestera din dröm!

Och så är det verkligen!
En stor dröm för mig går nu i uppfyllelse där jag delar med mig av Regnbågsbron och får göra mitt mission att vägleda andra i uppstigningen.
Känner en enormt tacksamhet 🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s