Glöm inte bort oss djur

På grund av pandemin, så är det många djur som blivit uppköpta som ungar och nu hamnar på bland annat blocket. Då ägarna inte längre anser sig ha tid för sina djur när dom måste tillbaka till arbetsplatsen.

Har du möjlighet att ta hand om ett djur framöver?
Jag vet att som tack kommer du alltid att leva ett liv i ovillkorlig kärlek med dom.
Men även när du väljer att ta emot och rädda ett djur, se då till att ni har rätt kemi redan från första början! Att du tar emot djuret så att den får stanna hos dig livet ut.

Ditt djur är din guide och precis som barn så kan dom ge oss otroligt mycket livsläxor och stärka oss i vårat växande. Det är också därför viktigt att vi med respekt gör plats för träning, lek och gos, även i framtiden.
Nu när vårat medvetande expanderar ser vi också hur heliga våra djur är och att dom är våra jämlika. Även telepatin i mellan oss och djuren förstärks.
Jag kan aldrig tacka nog alla mina djur som jag har haft och all den kärlek och läror dom har givit mig! 🙏❤️

Det är dags att vi ger tillbaka till djuren och hjälper dom i deras massiva arbete här på jorden. Alla har sina berättelser om hur dom har blivit behandlade eller vad som oroar/stressar djuren, då dom är extremt empatiska och bär hjälpsamt upp det deras ägare bär på för att underlätta och ge ljus till mänskligheten och uppstigningen.
Lyssna in vad dom har att förmedla.

Jag känner mig kallad att ge djuren sina röster hörda!
– Glöm inte bort oss, vi behöver också eran hjälp att skapa ett tryggt hem, känna samhörighet och att få komma ut om dagarna.

🐕🐎🐈🐑🐇🐔

På ett vis har vi alla samma mission, och det är att ge kärlek till jorden och att expandera allas medvetanden. Tack till alla modiga själar som är här, oavsett utseende, ras eller kommunikationssätt. Vi är alla ett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s