Vårt DNA

Jag satt och lyssnade på mina vänners röstsamtal häromdagen och satte mig sedan ner och skrev. Jag vill trycka på att denna text är något du själv får tolka och känna in vad som är sant för dig. Vi lever i en spännande värld just nu där min sanning nödvändigtvis inte behöver vara din sanning och min sanning nödvändigtvis inte behöver vara densamma imorgon. Texten blev såhär:

Allt är energi och skapad av energi. Vi själva är skaparen i spelet.
Vi behöver släppa nyheterna, speciellt vi som är vakna då vi manifesterar ännu snabbare och kraftfullare än innan. Det kan vara spännande att läsa gamla texter, men vi är dom vi är så det enda vi behöver göra är att connecta in i oss själva, ställa dom rätta frågorna och ladda ner svaren från det högre jaget. Som en klyschig förklaring, så tror jag inte att vi behöver veta om vi är en solros eller en svan.
När vi börjar älska oss själva och tillför den näringen vår individuella kropp, själ och ande vill ha kommer vi att växa och expandera som snabbast.
Det handlar heller inte om att vi behöver precis samma saker.
Genom att sätta förbud, måsten eller härma någon annan kan det istället göra att vårt växande stannar av. Kanske handlar hela denna resan om att sluta söka och leta och istället bara leva. Alltså vara livet själv.
Jag tänker mycket på orden varande, var – ande och älskande.

För mig är det vi som är portalerna till alla dimensionerna. Vi som också genom vårt ljus hjälper till att koda om och låsa upp DNA:t. 

Vi är inte fast, vi är här för att vi ville hjälpa mänskligheten.
Och för att göra det inifrån var vi till en början tvungna att börja i spelet. Men för att sedan vara en ledare och kunna se helheten klev vi sedan ur Matrix även om vi fysiskt är kvar.
Förstod vårt mission och nu väntar vi in dom andra och Divine timing.

För mig börjar allt mer och mer verka som en fallande teater.
Vi har gjort detta så många gånger, det enda vi behöver göra nu energimässigt är att förändra DNA:t. 

Den fysiska ridån kommer att falla och under allt detta kommer nytt liv att växa. 

Ha en fin dag mina vänner! Lev dagen utifrån ditt hjärta ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s