Elizabeth April

Jag följer inte någon specifik Youtuber eller kanaliserare. Min sanning och väg är unik på mitt sätt. På samma sätt som andra har sin unika sanning.

Just idag satt jag ner och ställde frågor till mitt högre jag och så kom Elizabeth Aprils video upp som jag inte lyssna på, på säkert över 6 månader. Och där i videon fann jag svaren på mina frågor. 🙏

Jag tror som hon säger i videon att oavsett om vi finner förebilder, så ska vi alltid känna in i varje stund om andras svaret är detsamma för oss. Jag låter mig inspireras, men gör om det så att det passar min livsväg och frekvens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s