2022-02-20

Portalen 222 är snart vid sin pik som handlar om balans och harmoni. Ett djupgående energiskifte för hela planeten.

Vi har alla känt av enormt mycket energier det sista, som har påverkat oss på alla plan både medvetet och undermedvetet.

Jag märker att människor runt omkring mig börjar bli gladare igen, känner hopp och slappnar av mer.

Våra mönster och skuggor som vi har haft med oss fram tills idag har aldrig varit tydligare. Det motiverar och underlättar detta året att verkligen förverkliga våra drömmar som vi haft och även släppa taget om alla dessa måsten och andras åsikter kring hur man ”borde vara”.

Vi börjar bli mer och mer sanna mot oss själva naturligt. Fysiskt känner vi även av uppstigning symtomer såsom att vi kanske inte kan dricka lika mycket alkohol, vara i toxic miljöer och relationer. Ljuset och sanningen befriar oss från dom lägre energierna.

Vi lär oss också om att inte längre springa ifrån våra skuggor, utan istället lära oss att älska oss själva precis så som vi är. Genom att vi gör det, så upplever vi oss som mer hela och därmed lyckligare och tryggare i oss själva.

– ”Jag är hel och jag är trygg, jag älskar mitt sanna jag.”

Att tala och leva sin sanning är frihet. Utan skam, skuldbeläggning, spel, förminskning, offer/martyr, rädsla eller beroenden. Du slår dig fri från allt detta. Vilket fantastiskt år!!

Lägg märket skiften hos dig själv. Exempel till hur din röst förändras när du talar från en plats av trygghet, hur dina axlar sänks, din andning går ner i magen och dina ögon är mjuka och ler. Din ton är vibrerande och den aktiverar alla i din omgivning med samma sanning och lugn. Du leder dina systrar och bröder hem till sig själv genom att just vara du.

Så kraftfull är din frekvens och din existens här på jorden.

Massa kärlek / Starseedworkers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s