Vad är nästa steg till den nya världen?

Många vakna känner att vi står och stampar på samma ställe. Flera känner sig arga, oroliga, frustrerade, uttråkade, rädda och väntar otåligt på att se något förändras på utsidan. 
Men ditt inre arbete slutar inte här, vi fortsätter att utvecklas!
Dom dagar du känner dig stabil, lugn och klar i sinnet, hjälp då till att navigera dom vilsna.

Jonglerandet
/ Det är dom ljusa och dom mörka. /
/ Det är dom som är vakna och dom som är ovakna. /
/ Dom icke religiösa, new age-are och jesusbedjare /  

Kampen sker fortfarande inom oss och inte utanför oss. Allt handlar om separationen vi känner inom oss, projicerad ut utanför oss. Något vi måste fortsätta med trots uppvaknandet är Shadow work.

Vi måste ställa frågorna till oss själva.
Varför blir jag triggad? Vilka negativa känslor bär jag inom mig?
Så som skam, skuld, rädsla, avundsjuka. 

Det är också dessa negativa energier som mörka energier sen lättare kan använda som ingång till vår energi  och näras av vår energi. 

Uppvaknandet är fortfarande inte en ursäkt att lägga över något på någon annan.

Din fantastiska själsliga utveckling fortsätter inåt, djupare och uppåt. 

SÅ! 👏

Om vi släpper tankar från egot som ” Om dom bara gjorde sin del.”

Stanna upp en stund – Ta en andningspaus. 
Och så landar du i dig själv, här och nu.
Försök att släppa alla inre strider kring allt som du inte kan kontrollera utanför dig.

Kanske kan du till och med närma dig alla konflikter genom att säga till dig själv.
”- Jag accepterar att jag ännu inte kan känna acceptans kring det som sker just nu. Men så är det och jag gör mitt absolut bästa. Faktum är att jag måste lita på att dom andra också gör sitt bästa utifrån det dom genomgår.”
Kanske när du har lugnat ditt sinne kan du säga:
“ – Jag väljer att släppa allt jag inte kan kontrollera, därav lägger jag också ner min stridsyxa att lägga över mina känslor på andra.” 

Det handlar om att lösa upp blockeringarna och motstånden inom dig. 

꧁ Det universum försöker förmedla till oss just nu är något universum har försökt att lära oss hela livet och som eliten har försökt att vilseleda oss från hela tiden. ꧂ 

Vi är alla en! Vi är alla ovillkorligt älskade och vårt värde är konstant. 
Oavsett land, religion, ålder, sexuell läggning, vaken, ovaken, politiska åsikter, vaccinerad eller inte. Detta är programmeringar/ gaslighting/ trauman och misshandel vi föddes in i under livstider. 

Ska vi får slut på detta kriget, måste vi sluta skuldbelägga varandra och oss själva. Förlåta. 

[Överkurs. När du tror att du är klar. – Att döma andra att dom dömer, är fortfarande att döma.  😉 Egot, spelar dig ett spratt! Du behöver genomskåda även dom delarna av dig själv och vara listigare än så! Släpp taget om andras resa. ]

Många kallar dom ovakna för får. Medmänniskor som är våra vänner. Vänner som vi har valt att i uppdrag stiga ner här på jorden och befria, och tillsammans leda varandra hem.

Så idag, försök att sitta en stund med dig själv och släck dom största bränderna inom dig som förstör din sinnesro och harmoni.

Genom mitt ledarskap har jag lärt mig, att oavsett hur mkt man delar ut goda råd, ber om att vänner ska vara aktsamma så måste dom göra misstag och lära sig livet själva. Inte förens då, kommer dom öppna för att lyssna och ta emot råden. 😅 Vilket är bra! För det finns inte bara en lösning eller ett svar, det finns oändligt med möjligheter och ibland lyckas man trots att man inte trodde att man hade kunskapen eller andras tillit på sin sida. Det finns inga rätt eller fel. Vi är alla barn i denna världen. 🙈

Som ledare behöver vi också vara ödmjuka i att vi alltid inte kan veta dom rätta svaren, även vi kan vara påverkade av våra trauman, egna begär och ha fel.
Här har vi ett enormt ansvar när vi hjälper varandra. Var ärlig mot dig själv och andra om du tror att du vet en väg eller om du gissar, – detta för att undvika att missleda och utsätta andra för mer fara i onödan. Lita på och uppmuntra andra till att följa sin inre ledare först och främst.


Så min fråga till dig är:
Vad är ditt nästa steg till den nya världen, vad gör dig till en bättre ledare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s