Låt kärleken växa

Detta är varför restriktionerna kräver att vi ska hålla 2 meters avstånd.

Det är så otroligt viktigt just nu att vi träffas och att vi delar hjärtfrekvensen med varandra. Det är en stor del till uppstigningen. I våra hjärtan har vi all information och styrka av energi som krävs för att genomgå denna uppstigning, och genom att träffas stärks också vårt gemensamma ljus. 

✧๑♡✧❁✩。:*•. 𓆩*𓆪✧๑♡✧❁✩。:*•. 𓆩*𓆪✧๑♡✧❁✩。:*•. 𓆩*𓆪

Kan vi inte nå ut till våra nära och kära för att dom är rädda för att ses. Fortsätt att prata i telefonen med dom och lita på att du skickar ljuskoder via din intuition, via ditt hjärta och genom din röst till dom, även om ni pratar om vanliga saker.

Jag vet, att du blir triggad av vissa familjemedlemmar eller vänner, men detta är också en utmaning/test för dig att medvetet förankra dig i ljuset och stå stadigt, samtidigt som att ditt ljus är som en sköld och trycker ut, samt skyddar dig från dom lägre energierna och angrepp som nu kommer in. Du är en kraftfull skapare, gör valet att välja vad för energier du accepterar inom dig.

Hitta balansen mellan det maskulina ‘Jag vill fixa och lösa alla problem’ och den feminina ‘omhändertagande och läkande energin’. Se först till att du själv är hel. Det finns inget – vi eller dom.- Din familj är dina lärare precis som att du är deras.

Vi är alla förbundna och länkade till varandra på ett energiplan. Vi gör det vi kan. Och till dom människor som vi inte har kontakt med alls just nu av olika anledningar kan vi alltid be för.

Nå ut – genom att le åt människor i affären och på promenader. Du skickar då energi från din själ via ögonen, till deras själ. Hitta tillfällen, att hålla upp någons dörr där ni utbyter ett “Tack och varsågod”, hälsa på någons hund (då jag själv märkt att djuren hjälper ägaren att inte känna rädsla och man hinner byta några ord, ögonkontakt och mötas i något gemensamt som båda älskar.) eller sprid din konst på något sätt.
Kanske kan du skapa något roligt meddelande/figur på din promenad som någon annan ser och blir glad över…
Var kreativ i hur du öppnar människors hjärtan igen! 🔑
Pandemin rasar när rädslan faller. Locka människor till att vara modigare än rädslan, att våga följa kärleken och sanningen ändå.

♛ Kom ihåg, kärlek går aldrig att tvinga fram.  Kärlek kräver tålamod, sinnesnärvaro och kravlöshet.  Valet ligger hos den som väljer att möta kärleken igen. ♛

ALLT ÄR ENERGI! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s