Uppdateringar

Vi har alltså gått igenom en hel del det sista. Minst sagt.

12/12 portalen. Fullmånen. Vintersolståndet.
Vi har också Venus retrograd (19 Dec -29 Jan) vilket är tiden då Soulmates och gamla flammor sägs komma tillbaka var 18 månad i cykler.
Några har även bjudit in med våran fria vilja att ta emot hjälp från gudomligt ingripande, galaktiska hjälpare och stjärnfamiljer, vilket var en massmeditation över hela världen för att befria planeten, detta skedde den 21 Dec.
Nya koder från Light Language och Cosmic Language, fortsätter att laddas ner i oss som är villiga att ta emot och aktiveras längre fram när det är dags.
Ljuset speedas upp ännu mer. Jorden föds nu på nytt och vi får förbereda oss på mer turbulens då vi nu skingrar mörker och ljus.

För mig så känns det som att detta året kommer att vara året då vi får möta åskan.
Nu har vi tagit hand om våran hälsa, vi har bunkrat och förberett oss så mycket som går.
När det väl skakar och mullrar som mest på utsidan, så ska vi sitta inne med våra familjer och mysa som vi gjorde när vi var barn. Spela spel, tända ljus och ge varandra värme, trygghet och tröst.

Som om detta inte var nog passade jag även på att skicka och tagit emot healing i 21 dagar för mitt och jordens högsta bästa, där jag i meditation fick uppleva en högre och vackrare plats.
Fysiskt har jag känt hur mitt energifält kring huvudet/medvetandet expanderats. Jag har även känt hur jag släppt in mer och mer ljus.
Och vet flera av mina vänner som har känt sig åksjuka dom sista dagarna.
Åter igen, så kan gamla saker kommer upp då dom nu trycks ut av ljuset.
Och också på samma sätt sker det globalt nu, vilket vi kommer att se ännu tydligare framöver. Moder jord expanderar och trycker ut ljuset, upp kommer allt mörker som skall rensas bort. Bort från oss och denna jord!

Känner du av det? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s