Jag vill ge dig ditt hopp tillbaka!

Vi är på gång nu, vi är verkligen det! Världen vaknar och ljuset återkommer. Men allt har sin tid och gång. I växandet, expanderandet och i kalibrerandet för att bibehålla balansen.
Bara för att dina nära och kära ännu inte har vaknat, så lita på att dom kommer att vakna. Lita på att just deras själ också sträcker sig mot ljuset. Be för dom att fina den väg som är det allra högsta bästa för dom i ljus och i kärlek, och att dom är beskyddade av ljuset. Fortsätt att sprida ditt ljus! Vi har alltid haft hjälp och mer hjälp är på väg!
Krafterna är starka nu mellan ljuset och mörkret, det skakar och slår gistor när dom möts, men i allt detta lär du också känna din fulla potential. Se vilken storhet du är!
Världen föds igen. Glöm inte det. En graviditet och förlossning har så otroligt många faser.
Med lång väntan av tillväxt och förberedande, att barnet lägger sig tillrätta, värkar, öppningsfas, smärta, känslor, andning, välkomnandet, eftersvallorna och framför allt massa massa kärlek.
Så föreställ dig på samma sätt precis som att du bar på ett barn – lugna jorden, när jorden med det absolut bästa för henne och dig, vagga jorden, sjung för jorden, skydda henne, älska henne, trösta henne och välkomna henne med öppna armar.


Vi är jordens barn!
Vi är ljusets tunnel.
Vi är kärlekkrigare och sagoberättare.
Vi är dom som följer alla hem igen, hem till Gud. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s