Ny början. I mörker och mystik.

Kanalisering av mig från 2019.

Världen vaknar, känslor svämmar över. Ny regering och maktpositioner. Gamla illusioner dör. Separation och vilsenhet där vi söker efter nya vägar och ledare. Nya drömmar, bostäder och mat delas ut till folket. Den gamla jorden bryts ner. Twinflames kommer att stärka jorden med sin kärlek. Fler starka kvinnor kommer att kliva fram, men det krävs att vi är på vår vakt då det fortfarande kommer att finnas mörker som vill fortsätta att förstöra för oss. Ny sjukvård kommer att komma fram i samverkan med healers, örterskor och vanlig sjukvårdssamarbete.
Mer kunskap kommer att laddas ner från himlen och naturen. Vi kommer att uppleva en helt ny frihet, nya koder från gammal tid som Egypten och Atlantis. Återigen kan det skapa förvirring hos folket då slöjan försvinner. Vissa som inte vågar möta det nya. Moder jord kommer att bli starkare, blomstra och komma med mer mat till folket igen då vi behandlar henne mer väl och tar upp ny/gammal kunskap igen. Välståndet kommer att planas ut. Men vi ska se upp med våra handlingar, så att dom inte är giftiga utan skapar fred och harmoni. Vattumannens tidsålder får sig en början. Men allt som begravts kommer upp till ytan. Men med hjälp av vår intuition och inre styrka kommer allt att bli bra. Vi kan lägga ner våra vapen, det som är vårt ska komma till oss. Rättvisan, det som har begått brott kommer att få sina straff. Ett karmiskt skifte, gamla kontrakt, offermentalitet och grymhet kommer att lösas upp.
Allt är förlåtet. Vi har nu ett val att välja sida, och att inte hamna i fällan för hämnd. En ny värld ska födas, ljuset som släcktes ned på Atlantis kommer nu tillbaka. Djuren och naturen ska råda över oss och vi ska visa dem vördnad och respekt.
Låt oss även här bevara lugnet och låt oron få passera, naturens lagar råder och skapar sin balans. Vi har allt vi behöver materiellt och i välfärd för att må väl och det har vi alltid haft sedans tidernas begynnelse. Vi behöver inte mer än vad vi redan har.
– Mörker och ljus möts och gör upp! 
Nya portaler till andra världar öppnas upp. Vi får tillgång till källan i ett högre medvetande. Magi, matrix, essensen, själens resa..
Lugnet före stormen, det döljer sig fortfarande fula fiskar under vattenytan och känslor som kommer upp. När vi övar oss i att vara nya ledare och i full kraft. (The tower – Ett tarotkort som betyder att allt behöver förstöras för att byggas upp igen på ett bättre sätt.)
VI behöver lära oss ett nytt sätt att hantera konflikter istället för vapen. Vi skapar nu en ny planet som skall grundas från kärlek. När vi byter ut rädsla emot kärlek, svälter vi mörkret. Dom har inte längre någon makt över oss. Dom gör ett sista försök till ett anfall, jorden skakar återigen. Men vi har en hyfsad etablerad och stabil grund nu. Vi klarar av att tygla mörkret och ljuset inom oss.
Natt och dag – skär vi igenom det och ser med klarhet. Vi behöver inte längre andra andliga rådgivare som präster för att få egna svar. Uppstigningen gör oss alla vakna, i kontakt med alltet och med moder jord vilket vi firar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s